Mereka Semua Ketawa Bila Saya Katakan Saya Menjana Pendapatan Sepenuh Masa Melalui Google AdSense TETAPI Bila Saya Tunjukkan Strateginya Mereka Semua Terdiam!...

 

PERHATIAN: Sekarang Anda Berpeluang Mendapatkan Strategi Lengkap Dan Terkini Jana Wang AdSense & Trafik Versi 2.5 Yang Mampu Mengubah Pendapatan Online Anda Selamanya...!”

 

Dimana-mana Sahaja Mereka Sibuk Memperkatakan Tentang Pakej Lengkap JWA (Adsense &Trafik) Yang TERBUKTI Membantu Mereka Menambah Pendapatan Secara Online... Saya Sendiri Tidak Menduganya!

 

Bonus istimewa kepada pembeli Pakej Jana Wang Adsense di laman web ini.

 

 

>>Bonus Eksklusif 1: Web Hosting 1GB PERCUMA selama setahun.. <<

>>Bonus Eksklusif 2: Rebet Tunai Sebanyak RM40.00 <<

 

"Cek Pertama RM350 Dari Google Inc "

 

Assalamualaikum,

 

Saya berharap agar pihak JWA Team berada dalam keadaan sihat dan sejahtera di samping keluarga.

 

Tujuan saya menghantar email ini adalah untuk mengucapkan terima kasih kepada Team JWA diatas bimbingan dan tunjuk ajar yang diberikan dalam menghasilkan blog berkualiti dalam mempromosikan adsense.

 

Di sini saya ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kerana tengah hari tadi saya mengambil hasil adsense pertama saya melalui Western Union yang berjumlah RM350.

 

Terima Kasih Team JWA atas segalanya.

 

Asalamualaikum
Muhammad Azril Hamzah

 

 

Pembaca Yang Dihormati,

 

Pernahkah anda tertanya-tanya didalam hati, adakah benar orang biasa seperti anda ini boleh menghasilkan pendapatan atau duit melalui internet?

 

Duit untuk anda membayar sewa bulanan kereta dan rumah anda. Duit yang membolehkan anda membuat home business secara sepenuh masa. Duit yang membolehkan anda pencen dengan lebih awal. Saya percaya anda telah berkali-kali mendengar tentang mereka yang telah berjaya menjana duit atau menambah pendapatan melalui internet tetapi anda tidak pasti dan keliru bagaimana untuk anda melakukan perkara yang sama!

 

Anda mungkin terfikir bahawa ini mungkin hanya untuk mereka yang tertentu sahaja? Dan anda merasakan SUCCESSFUL home business ini hanya satu mimpi atau angan-angan untuk anda.

 

Percayalah, saya sangat memahami keadaan itu! Saya pernah berada di dalam keadaan yang sama seperti anda suatu ketika dahulu! Saya yakin dan saya boleh buktikan NEWCOMER, orang biasa seperti anda juga boleh menghasilkan pendapatan atau duit dari internet secara online. Sesuatu yang benar...SESIAPA sahaja boleh menjadi internet marketer yang berjaya.

 

"Cek Pertama USD $250.14 Dari Google Inc "

 

Assalamualaikum,

 

Saya ingin mengucapkan terima kasih di atas kesemua panduan saudara dalam Adsense. Saya mula berjinak dengan adsense ini sejak 4 bulan yang lalu, setelah meghantar anak saya mengkuti bengkel adsense anjuran saudara di Shah Alam.

 

Saya menceduk ilmu dan berkongsi pengalaman dengan anak saya itu yang sedang belajar di UITM Shah Alam. Setelah mengikuti formula-formula yang saudara bengkelkan itu dan juga melalui ebook percuma 6 Module Adsense, akhirnya saya telah bejaya menjana pendapatan dari adsense. Saya telah mendapat cek pertama dari google berjumlah USD 250.14 pada awal Disember 2007 yang lalu dan cek kedua pula bakal menyusul ialah berjumlah USD129.59.

 

Beberapa hari lalu saya telah membeli ebook terbaru saudara 'Pakej 30 Hari Jana Wang Adsense', untuk memantapkan lagi pengetahuan saya dalam adsense ini.

 

Saya dapati banyak lagi formula-baru dalam ebook tersebut yang perlu saya ikuti. Saya berharap pada tahun 2008 ini akan menjanjikan pendapatan yang lebih tingi dan berlipat ganda.

 

Email ke #2

Saya masih mendapat income dari Adsense. Walaupun saya tidak mempunyai kebolehan dalam bahasa inggeris, cuma setakat memahami apa yang dibaca dan tidak boleh menulis, tapi saya masih boleh menjana pendapatan sehingga USD11 sehari hasil dari tunjuk ajar ebook saudara.

Satu daripada website adsense saya sudah berada pada page 1,2 atau 3 di google walaupun belum siap sepenuhnya. Saya harap banyak mendapat sokongan dari info terbaru daripada saudara.

 

Wan Hussein

 

TERBUKTI! Lihat Bagaimana Anda Juga Mampu Menghasilkan
Pendapatan Tambahan Secara Online.

 

 

Adakah anda juga ingin menerima Cek seperti di bawah dari Google Inc setiap bulan secara automatik? dengan hanya melapangkan beberapa waktu sehari untuk membuat blog. Cek dibawah adalah Cek sebenar yang diterima oleh pelanggan Jana Wang Adsense dari Google Inc hasil dari blog mereka.

 

Nota: Check yang sebenar tidak mempunyai watermark Jana-Wang-Adsense.com. Check dibayar secara terus oleh Google Inc.

 

Untuk pengetahuan anda, publishing business (Google Adsense) adalah salah satu internet business yang telah diperkenalkan oleh Google Inc sejak dari tahun 2003 dimana anda boleh menjana pendapatan dengan hanya memaparkan iklan advertiser diblog anda. Bila Iklan tersebut muncul di Blog atau website anda dan pelawat klik iklan tersebut, anda akan dibayar komisyen oleh Google Inc. Sila tonton video tutorial dibawah untuk penerangan lebih lanjut berkenaan Google AdSense.

 

Video Pengenalan Google Adsense: Apakah Itu Google Adsense

 

 

Anda mungkin tertanya-tanya berapakah anggaran pendapatan yang mampu anda perolehi melalui publishing business ini? Sebenarnya tidak ada had, bermula serendah usd $1 sehingga usd $1 Million. Ianya bergantung kepada keyword yang anda sasarkan, jumlah trafik atau pengunjung ke blog anda, format dan kedudukan iklan anda dan beberapa faktor yang lain.

 

Sekiranya anda dapat perhatikan maklumat seperti yang ditujukkan dibawah, keyword "mesothelioma death" mempunyai harga per klik sekitar usd $68.86. Pendapatan anda berubah mengikut keyword yang anda gunakan ketika membina laman blog anda.

 

High Paying Keywords

 

Saya tidak berniat untuk menunjukan pendapatan saya untuk menunjuk-nunjuk tetapi ianya sebagai BUKTI bahawa anda juga boleh dan mampu untuk menghasilkan pendapatan sedemikian melalui Google Adsense program. Pendapatan Google Adsense dibawah berdasarkan kepada satu laman website dari tahun 2006 dan sehingga sekarang saya mempunyai lebih dari satu domains. (Saya tidak akan menunjukkan nama domain saya kerana ianya adalah niche market saya).

 

Adsense Income

 

Lihat bagaimana seorang surirumah sepenuh masa menjana pendapatan Usd $600.88 melalui Google Adsense dengan hanya melapangkan beberapa waktu untuk menjalankan program ini.

 

Adsense Statement

 

"Blog Berada DiPosisi #1 & #2 Di Yahoo & Google"

 

Assalamualaikum,

 

Saya nak mengucapkan terima-kasih kepada saudara munawar kerana panduan saudara memang betul dan berkesan. Saya baru sahaja menyiapkan satu blog dan saya baru publishkan kelmarin. Hari ini blog tersebut telah berada di rangking yang pertama di Google dan Yahoo. Fuh dahsyat sebab niche market tersebut mahal di dalam Google Keyword Tool dan bersaing dengan 199,000 pages (3,380,000 pages di Yahoo).

 

Email ke #2

 

Assalamualaikum,

 

Terima kasih atas segala panduan. Saya telah ikut beberapa langkah yang Nawar beri dengan blog yang saya buat dengan panduan report percuma Nawar sebelum ini. Neutral traffic dari carian google bertambah walaupun saya tidak berada pada ranking yang baik dengan main keyword. Tapi pada keyword-keyword lain saya dapat di ranking yang ok.

Semua berlaku dalam masa 2-3 hari sahaja dan hari ini (hari keenam) dengan 1 klik saya mendapat $1.16 . Alhamdulillah...

 

Sebelum ni saya tahu apa itu Adsense, dah ade buat blog, ade la beberapa ketul traffick tiap hari. Tapi hasil memang tiada. Dengan panduan Nawar ni saya ade arah tuju, ape yang perlu saya buat step by step. Anyway tq so much...

 

Semoga terus dapat tunjuk ajar dari bos

Abu Hassan

 

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, sesiapa sahaja mampu untuk menjadi internet marketer yang berjaya sekiranya anda bersedia untuk memberikan tumpuan dan fokus yang betul.

 

Ini adalah niat saya untuk berkongsi strategi saya dengan anda. Saya akan menunjukkan kepada anda strategi mana yang betul dan yang mana tidak membuahkan hasil. Ianya adalah dari pengalaman saya sendiri setelah banyak strategi dan teknik yang saya lakukan.

 

Banyak masa telah saya habiskan, jam demi jam, hari demi hari semua digunakan untuk melakukan fool proof, saya telah kumpulkan segala teknik dan strategi tersebut dan himpunkan dalam bentuk modul yang mana anda tidak lagi perlu menghabiskan masa 7-9 bulan menempuh segala kesusahan untuk mencuba teknik mana yang berkesan dan berjaya.

 

Saya tidak mahu membuang masa anda, sekarang juga anda boleh mendapatkan strategi tersebut yang telah saya himpunkan selama ini.

 

Memperkenalkan Strategi Lengkap Jana Wang Adsense & Trafik Versi 2.5 (JWAv2.5)

 

Ebook JWAv2.5

 

Jana Wang Adsense Versi 2.5 ini memberikan anda Strategi Dan Teknik Terkini yang lengkap Bagaimana Menjana Pendapatan melalui Google Adsense.

 

Ianya ditunjukan secara bergambar dan praktikal langkah demi langkah, cara demi cara dan teknik demi teknik bagaimana menjana pendapatan secara online melalui google adsense.

 

Sebaik sahaja anda memuat turun pakej ini, saya cadangkan anda membuat secawan kopi dan mula membaca dan mempraktikan strategi dan teknik yang saya berikan, bahkan anda boleh terus mulakan sekarang.

 

 

 

 

>> Klik Disini Untuk Mendapatkan Pakej JWAv2.5 Sekarang! <<

 

Pakej JWA ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana mendapatkan niche market yang menguntungkan dan juga cara bagaimana blog anda dapat menguasai muka depan enjin pencari Google. Anda tidak akan dapat menjana pendapatan Google Adsense sekiranya blog anda tidak mendapat trafik dari pengunjung.

 

Oleh kerana itu sangat penting kepada anda menguasai teknik bagaimana mendapatkan blog anda boleh berada di muka hadapan Google apabila pengunjung mencari maklumat berkaitan dengan kandungan blog anda.

 

Lihat blog saya magnetic-jewelry-clasp.blogspot.com berada dimuka hadapan Google hampir 3 tahun.

 

 

Blog saya yang lain iaitu fisher-cat-screech.blogspot.com berada dimuka hadapan Google hampir 2 tahun.

 

google serp

 

Ini dapat dicapai dengan menggunakan teknik didalam Pakej JWA.

 

Anda Bukan Hanya Memuat Turun Ebook Tetapi Pakej Lengkap JWA v2.5!

 

Pakej JWAv2.5

 

"Pakej JWA Adalah Terbaik!"

 

Assalamualaikum,

 

Saya mempunyai banyak ebook berkaitan Adsense dalam BM dan BI dan saya akui ebook tuan adalah yang terbaik bagi saya. Saya ada rekomen pada kengkawan tapi nampaknya tuan belum buka untuk jualan lagi.

 

Kalau tuan membuka affiliate untuk pembeli ebook tuan, saya sangat menyokongnya. Saya juga ingin mencadangkan tuan membuka ruangan forum untuk pembeli ebook tuan.

 

Dengan cara ini, kami dapat berkenalan dan berkongsi ilmu untuk memantapkan lagi bisnes adsense ini. Sekadar cadangan jika tidak mengganggu tuan.

 

Terima kasih,
Sukeri

 

Cuba Anda Baca Dan Perhatikan Apa Kata Beberapa
"Internet Marketer" Di Malaysia

 

"Pakej AdSense Paling Lengkap "

 

Assalamualaikum,

 

AbooainSaya mengucapkan ribuan terima kasih kerana kepercayaan yang diberikan oleh saudara Munawwar kepada saya untuk menilai ebook Jana Wang Adsense beliau.

 

Saya akan memberikan beberapa kesimpulan ringkas (sebenarnya banyak...) setelah saya meneliti ebook beliau beberapa kali.

Pertama - Secara jujur saya mengatakan bahawa ebook Jana Wang Adsense beliau merupakan salah satu daripada ebook paling lengkap yang pernah saya baca yang mengupas tentang selok-belok mengenai Google Adsense.

 

Kedua - Ulasan yang diberikan bukan sahaja dalam bentuk gaya bahasa yang mudah difahami malah dibantu pula dengan gambar atau screenshot pada kebanyakan tempat. Ini akan lebih membantu para pembaca untuk memahami isi kandungan ebook atau proses sesuatu teknikal.

 

Bersesuaian dengan tajuk ebook beliau : Jana Wang Adsense Dalam Masa 30 Hari - Strategi Lengkap Bagaimana Menjana Pendapatan Google Adsense ... Insya-Allah saya yakin pembaca akan benar-benar mendapat hasil dalam masa 30 hari jika ebook ini dijadikan panduan.

 

Terima Kasih,
Abooain
www.Epustaka.com

"Anda Tidak Akan Menyesal Dengan Panduan Ini"

 

Assalamualaikum,

 

SmartZulAnda Tidak Akan Menyesal Dengan Panduan Ini...

 

"Sebuah panduan lengkap yang amat sesuai bagi anda yang mahu buat duit dengan Google Adsense.

 

Dapatkannya, pelajari, fahami dan praktikkan sebaik
mungkin isi pelajarannya sehingga mendapat hasil yang lumayan".

 

Mohd Zulfadli a.k.a SmartZul
Usahawan Internet
www.SmartUsaha.com

 

"Satu Panduan Yang Lengkap Google Adsense"

 

Assalamualaikum,

 

AmirolPertama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada en Munawwar kerana telah menghasilkan satu panduan yang CUKUP lengkap berkaitan dengan Program Google Adsense.

 

Saya sebenarnya sebelum ini telahpun memiliki pelbagai macam ebook yang mengajar cara menjalankan Google Adsense. Namun, setelah meneliti dan membaca segala isikandungan yang disediakan oleh en Munawwar ini, saya merasakan ebook Jana Wang Adsense ini boleh dikatakan sebagai MANUAL LENGKAP yang perlu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang berminat untuk menjalankan program Google Adsense.

 

Buat pengguna internet yang berminat untuk menjalankan program Google Adsense, saya amat menyarankan anda untuk memiliki ebook ini kerana saya jamin anda pasti tidak akan menyesal.

 

En Munawwar telah menghasilkan satu panduan yang begitu unik dan tidak terdapat di dalam mana - mana ebook Google Adsense yang lain... Anda diajar langkah demi langkah tentang perkara yang perlu anda lakukan bermula daripada membuat kajian keyword, menyiapkan laman dan seterusnya sehingga ke langkah - langkah memasarkan laman web. Semuanya diterangkan dengan jelas dan padat.

 

Saya amat yakin, jika anda mengaplikasikan segala tunjuk ajar yang diberikan oleh en Munawwar ini, anda pasti mampu menjana wang yang lumayan menerusi Program Google Adsense.

 

Ikhlas,
Amirol Zolkifli
www.PeluangInternet.com

 

"Menunjukkan Cara Terbaik Dan Betul"

 

Assalamualaikum,

 

RizalSaudara Munawar telah menunjukkan satu cara terbaik dan betul untuk memperolehi pendapatan melalui program Google Adsense.

 

Berbanding dengan ebook pesaing yang terdekat, Munawar telah menunjukkan beberapa "tips" dan "tricks" beserta formula
matematik untuk memaksimakan keuntungan dengan lebih berkesan.

 

Tambahan pula, 6 Modul PERCUMA yang diberikan beliau sekurang-kurangnya telah memberikan kefahaman secara asas mengenai program yang diperkenalkan oleh google ini. (ia tidak termasuk dengan bonus-bonus hebat yang diberikan oleh beliau!). Pendapatan saya dalam adsense naik dengan mengikuti "tips" dan "tricks" yang diperkenalkan oleh beliau.

 

Inilah antara ebook terbaik yang pernah saya baca dan aplikasikan. Syabas buat Munawar. Anda telah menyelesaikan masalah buat newbie yang baru berjinak-jinak mengenai adsense.

 

Ikhlas
komenebook
www.KomenEbook.com

"Ikhlas, Tidak Menyembunyikan Apa-Apa"

 

Assalamualaikum,

 

DinTahniah En.Munawar kerana berjaya menghasilkan sebuah ebook Adsense yang lengkap ini. Sebuah ebook yang sangat-sangat membantu.

Bagi saya, ebook Jana Wang Adsense ini merupakan sebuah ebook berkenaan adsense yang paling lengkap pernah saya baca.

 

Huraiannya nampak ikhlas dan tidak menyembunyikan apa-apa rahsia, tidak seperti ebook-ebook adsense lain di pasaran.. Anda akan di ajar daripada tahap permulaan sehingga ke tahap advance…Semuanya lengkap!

 

Terima kasih atas tunjuk ajar En.Munawar..hanya Allah sahaja mampu membalasnya.

 

Terima kasih
Daripada Din Beramboi
Blog.DinBeramboi.com

 

"Blueprint Adsense Yang Hidup"

 

Assalamualaikum dan Salam Hormat,

 

MieySelepas membaca Jana Wang Adsense Modul Bocor dan Versi 1.0 hanya satu yang terbentuk di dalam minda saya, saya pasti akan mula melakukan dan mengikuti setiap tunjuk ajar langkah demi langkah yang Saudara berikan.

 

Saudara telah benar benar memberikan satu penjelasan yang jelas tentang bagaimana untuk:

 

a) Mencari dan menentukan topik yang tinggi permintaan, kurang persaingan sekaligus tinggi nilai click

b) Menyediakan laman kandungan kepada topik di atas

c) Menyalurkan traffic kepada laman kandungan di atas

 

Hanya a, b dan c. Semuanya ditunjukkan dengan jelas, tahap demi tahap, langkah demi langkah. Saudara seperti berada di sebelah saya memberikan "mentoring" pelaksanaan bisnes adsense ini satu persatu.

Justeru itu saya memanggil Jana Wang Adsense Saudara ini sebagai:

"Blueprint Adsense Yang Hidup".

 

Seterusnya, saya hanya perlu mengulangi proses di atas sebanyak mana yang saya suka.

 

Saya pernah mendengar, kita akan mula menjana wang secara konsisten apabila kita melakukan perkara yang sama berulang ulang. Orang kata seperti "boring":)

 

Terima kasih Saudara Munawar.

 

Pasti kita akan bertemu lagi, Insya Allah.

 

Ikhlas,
Miey Ahmad
www.Mengandung.com

"Teknik Teknik Percuma Di Tunjukkan"

 

Assalamualaikum Saudara,

 

ZamriNayanIkhlas saya katakan yang produk "Jana Wang Adsense" saudara merupakan produk lengkap untuk mereka yang ingin menjana pendapatan melalui Google Adsense tetapi tiada arah tuju yang jelas.

 

Yang menarik perhatian saya ialah teknik-teknik yang diajar kesemuanya boleh dilakukan secara percuma - daripada pencarian "keyword", pembinaan blog sehinggalah cara pemasaran di Internet.

 

Jika kesemua langkah yang diberikan di dalam produk ini dipraktikkan dengan berterusan, saya pasti sesiapa sahaja akan memperolehi cek daripada Google Inc.

 

Semoga "Jana Wang Adsense" dapat membantu lebih ramai individu memperolehi pendapatan daripada pengiklanan Google Adsense.

 

ikhlas,
Zamri Nanyan
www.BisnesDigital.com

 

Anda juga akan diberikan BONUS istimewa yang akan lebih lagi membantu anda menjana pendapatan melalui Google Adsense.

 

**Bonus Istimewa**

 

Bonus #1  "75 Blogspot Adsense Template"
75 Blogspot Adsense Niche Template

template1

 

template4

template2

 

fishing

border

Bonus #2 "8000 PLR Artikel "
8000 PLR Artikel Dalam Berbagai Niche
 

  Saya memberikan anda 8000 PLR Artikel dalam berbagai Niche Market yang boleh anda gunakan sebagai kandungan blog anda. Gunakan Tools yang saya berikan didalam Pakej JWA v2.0 untuk menulis semula Artikel ini dengan Mudah.
shadow

Bonus #3 "12 Bulan Senarai Keyword"
Niche Keyword Dari Januari - Disember
 

  Saya memberikan anda senarai Niche Keyword untuk 12 bulan dari Januari sehingga Disember. Gunakan keyword ini untuk membina laman blog anda.
shadow

Bonus #4 "1000 PLR Artikel & Image"
1000 PLR Artikel & Niche Header Image

  Saya memberikan anda 1000 PLR Artikel dalam berbagai Niche Market yang boleh anda gunakan sebagai kandungan blog anda berserta image header untuk digunakan sebagai header laman blog anda.
shadow

 

Sehingga ke tahap ini, ianya bergantung kepada anda.

 

Sekiranya anda mendapatkan Pakej ini sekarang, saya sangat berbesar hati. Saya akan mendapat pulangan hasil penjualan Pakej ini dan terus menyumbang kepada dunia perniagaan internet, dan anda pula mendapat manfaat daripada strategi yang saya kongsikan didalam pakej ini dalam usaha anda untuk menambahkan pendapatan online melalui Google AdSense didalam keadaan Ekonomi yang tidak menentu ini.

 

"Blog Di Google Top Page"

 

Assalamualaikum saudara.

 

Alhamdulillah, (kenapa?) syukur saya pada Allah kerana dipertemukan dengan insan jujur saudara!!

 

saya telah membuat 6 blog berdasarkan 6 modul JWA... tapi tak masuk rank enjin.

 

Selepas sayamembeli JWA hari tu, saya mengikuti cara untuk promosi, setelah saya teknik fast indexing, saya cek blog saya dah muncul di page google ke 2! top page ke2 pula.. tak sangka sungguh...alhamdulliah.

 

Terima kasih saudara. saya tak khatam JWA tapi dah ada hasil....(blog tu saja yang suka2 jer... pun ada hasil)

 

Jazakallah Khairan Khatira.
Sharol Hazlee Hj. Baharom

 

"Teknik SEO Saudara Sungguh Umph!!"

 

Assalamualaikum Brother,

 

Alhamdulillah keyword kedua saya telah berjaya mendapat posisi yg baik.

Tanpa "" - posisi #3 .....top 10 melalui blog ___

dengan "" - posisi #2 .....posisi top 10 melalui ___

Apakah pembaikan yg perlu saya lakukan utk maintain posisi yg baik?

Dan cabaran saya sekarang mencari keywords sendiri dgn nichie yg ummph!! dan cuba mencari strategi yg saudara perturunkan contohnya ____ cuba mencari ____ yang Nichie!!!!!

 

Sambungan...(email#2)

 

Saya amat berterima kasih kepada brother kerana e-book saudara adalah yang paling jujur setakat ini yg saya perolehi, saya pernah cuba beli beberapa e-book adsense sebelum ini, tapi tak lengkap & isinya tidak lengkap (tidak jujur) tidak sepadan dgn harga & bonus percuma....(byk sgt percuma..hee)

 

Percubaan pertama saya menggunakan e-book saudara saya bina 2 blog terus berada ranking 2 & 3 Google muncul kat ___ dll beberapa jam saja (terkebil2 mata saya...tak percaye!!!), dan bertahan hampir 2 minggu.....tapi....terlupa nak update (sibuk beraya...heee) -ianya telah merudum!!!! teknik SEO saudara ajarkan sungguh ummmmph!!!!

 

Wassalam.
Lazim

 

"Teknik Yang Sungguh Berkesan"

 

husainOk... Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak coz teknik Eencik sangat-sangat berkesan!!... Setelah saya gunakan 6 modul percuma tu je , income saya mula berjalan, setelah 1 tahun saya menceburi adsense ni dan membeli banyak ebook adsense... lepas tu beli plak pakej janawangadsense ni, income saya terus meningkat setelah mempraktikkan teknik encik tu...Power!!!!!!

 

Walaupun sedikit, hari ni je 1.1.2008 (Setakat jam 10.50 am) ,saya dah dapat $3.77.....dengan hanya keyword murah....Saya jangka ia akan meningkat sampai $ 4 lebih hari ni....

 

Berbanding sebelum teknik ni, saya hanya dapat ciput2 je....Cuba encik bayangkan, selama setahun saya start adsense, saya hanya dapat kumpul $34.88(income 1 tahun) ... Tapi, dengan teknik encik ni,, bulan disember ni je saya dah dapat $20.83 (income 1 bulan)...

 

Hussain Hj.Laicu
www.Belajar-Cpanel.com

 

Walau bagaimanapun, kejayaan anda ditentukan oleh anda sendiri. Saya hanya menunjukkan anda cara dengan berkongsi teknik dan strategi yang terbukti berkesan. Adakah Anda sudah bersedia untuk mendapatkannya?

 

Berapakah Harga Untuk Memiliki
Pakej Jana Wang Adsense (JWA v2.5) Ini?

 

RM297, RM197, RM150...

 

RM100 (USD $30)

 

Untuk Tempoh TERHAD

 

HANYA RM60 Sahaja!!

 

Tawaran Harga ini..

 

Akan Ditarikbalik Bila-Bila Masa Sahaja!!

 

"Munawar...Anda Tidak Waras!"

 

 

labanonAnda tidak waras dalam meletakkan harga bagi produk Jana Wang AdSense! Terlalu murah bagi produk yang sangat terperinci, lengkap dan berkualiti.

 

Jika saya menjadi anda, saya PASTI akan meletakkan harga sebanyak 3 kali ganda daripada harga yang anda tawarkan sekarang. Ini kerana produk anda sangat-sangat lengkap dan mempunyai nilai yang tinggi.

 

Jika anda gandakan harga sekalipun, saya tetap akan membelinya! Tahniah di atas produk yang sangat berkualiti.

 

Labanon
Team FlareBiz,
http://flarebiz.com

 

Anda Perlu Bertindak Sekarang Kerana Tawaran
Ini Mungkin Akan Di Tutup Pada Bila-Bila Masa
Sahaja Apabila Saya Rasa Perlu!

 

order

 

>> Klik Disini Untuk Mendapatkan Pakej JWAv2.5 Sekarang! <<

 

 

 

Berilah peluang pada diri anda untuk mencuba! Anda tidak akan menyesal. Sekali lagi, anda tidak akan kehilangan apa-apa bahkan anda akan mendapat panduan dan strategi yang lengkap dengan memiliki ebook saya ini.

 

Yang Ikhlas,
Wan Abdul Aziz Wan Mahmud

 

P.S. Fikirkan lah! Anda tidak lagi perlu menghadapi kepayahan dan kesusahan cuba untuk menjana pendapatan secara online - sekarang anda boleh memiliki panduan yang terbukti yang akan menunjukan anda bagaimana melakukannya - langkah demi langkah.

 

Anda boleh memuat turun panduan tersebut sekarang juga!

 

P.P.S. Anda boleh mencari di Internet, membaca artikle, melihat di kedai buku dan anda boleh buat yang terbaik dengan menghubungi dan bercakap dengan Marketer yang berjaya. Atau anda boleh memuat turun panduan ini sekarang juga dan dapatkan segala strategi yang anda perlukan, ya sekarang, saat ini juga. Klik butang download sekarang untuk mulakan strategi saya.

 

P.P.P.S. Sekiranya anda tidak tahu langsung tentang Google Adsense, jangan risau, ia mudah. Gunakan panduan dan strategi yang saya berikan sebagai road map anda. Bila sahaja anda memiliki panduan dan strategi ini, anda akan mengetahui bagaimana menjana pendapatan online melaui Google Adsense.

 

Saya memberikan panduan yang straight forward dan strategi yang jelas bagaimana melakukan, dan sekiranya anda menghadapi masalah didalam proses melakukan, saya akan membantu anda menyelesaikannya.

 

"Lengkap, Padat dan Berkualiti"

 

Assalamualaikum,

 

Azmi"Lengkap, Padat dan Berkualiti"

 

Demikianlah ungkapan ringkas yang buleh saya katakan jika ada orang bertanya pendapat saya terhadap produk Jana Wang Adsense 2.5

Lengkap disini merangkumi segala aspek pembelajaran berkenaan Program Google Adsense Publisher. Dari peringkat asas menganalisis dan mengenal pasaran, menyediakan platform untuk Adsense(blog/website) dan seterusnya melaksanakan strategi pemasaran yang betul.

 

Padat pula digambarkan pada pengisian modul yang teratur langkah demi langkah, di iringi ilustrasi dan bahasa yang mudah difahami oleh umum tanpa mengira tahap kemahiran teknikal komputer dan internet.

 

Berkualiti pada bahan yang dibekalkan bersama-sama dengan Panduan JWA. Saya melihat teknik dan pendekatan yang di ajar adalah yang terbaik dan terkini.

 

Saya amat yakin produk ini mampu mengubah sesiapa yang mengamalkannya.

 

Jika anda masih tercari-cari panduan Google Adsense saya nasihatkan supaya anda berhenti dari mencari yang lain dan terus dapatkan Pakej Jana Wang Adsense ini."

 

Terima Kasih
Khairulazmi
www.khairulazmi.com

>> Klik Disini Untuk Mendapatkan Pakej JWAv2.5 Sekarang! <<

 

* Walaupun Peluang Perniagaan Google Adsense Adalah Sah, Namun Kejayaan Anda Amat Bergantung Kepada Ilmu, Kemahiran, Usaha Sekaligus Kesanggupan Memperuntukkan Masa Untuk Mengikuti Setiap Panduan Yang Ditunjuk Ajarkan. Tiada Jaminan "Pasive Income" Tanpa Usaha Di Dalam "Bisnes Google Adsense' Ini .

 

*Kami telah berusaha sedaya mungkin untuk mencerminkan produk kami di sini dan potensinya. Perlu diingatkan bahawa kejayaan seseorang itu berdasarkan latar belakang dirinya, dedikasi, kesungguhan dan motivasi diri. Jadi seperti mana-mana perniagaan online yang lain, tiada jaminan bahawa anda akan menjana pendapatan.

[Halaman Utama] [Tempahan Produk] [Syarat & Terma] [Hubungi Pengelola]

 

Sertai affiliate dan jana pendapatan lumayan di sini!

[$ Sertai Affiliate $]

 

 

Hak Cipta Terpelihara © 2010 http://tip-adsense.com